Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.210 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage nieuws Feed bekijken

Het laatste stage nieuws vind je op Stagemotor.nl!

Wat heb je nodig tijdens een stage?

Woensdag 21 december 2016, 13:29

Voordat je stage zal beginnen zijn er tal van zaken die je op orde moet hebben. Zo zal de onderneming waar je stage gaat lopen een aantal zaken aanbieden, maar er zullen ook facetten zijn die je zelf moet regelen. Wij zullen de belangrijkste punten v

Stagiairs ervaren discriminatie

Woensdag 12 juni 2013, 14:33

Het is steeds lastiger voor studenten om een stageplek te vinden. Naast dit probleem ervaren stagiairs tijdens de sollicitatieprocedure vaak discriminatie. Bijna 1 op de 5 studenten zegt dat hij of zij last heeft gehad van discriminatie. Dat blijkt u

Nog zonder stageplek? Sla nu je slag!

Donderdag 1 september 2016, 13:25

Studenten die op het laatste moment nog op zoek zijn naar een stageplek voor de komende maanden zitten goed bij Stagemotor.nl!

Mijn ervaring: Van stagiair naar vaste werknemer.

Maandag 18 juli 2016, 11:24

Mijn naam is Annemiek de Bloois, 21 lentes jong en ben zojuist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik 4 jaar Communicatie gestudeerd inclusief een geweldige stageperiode en wil deze ervaring graag met jullie delen.

Ook gastbloggen? Meld je aan