Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.111 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage nieuws Feed bekijken

Het laatste stage nieuws vind je op Stagemotor.nl!

Voorkom een boete. Zet je studentreisproduct op tijd stop!

Maandag 24 april 2017, 11:22

Niet alleen als je bent afgestudeerd, maar ook als je (tijdelijk) stopt met je studie, je recht op het studentenreisproduct hebt verbruikt of een periode in het buitenland gaat studeren, is het nodig om je studentreisproduct z.s.m. stop te zetten.

Stagiairs ervaren discriminatie

Woensdag 12 juni 2013, 14:33

Het is steeds lastiger voor studenten om een stageplek te vinden. Naast dit probleem ervaren stagiairs tijdens de sollicitatieprocedure vaak discriminatie. Bijna 1 op de 5 studenten zegt dat hij of zij last heeft gehad van discriminatie. Dat blijkt u

Nog zonder stageplek? Sla nu je slag!

Donderdag 1 september 2016, 13:25

Studenten die op het laatste moment nog op zoek zijn naar een stageplek voor de komende maanden zitten goed bij Stagemotor.nl!

De juiste outfit voor de beste indruk

Donderdag 16 maart 2017, 10:24

Een professionele en representatieve indruk maken, is één van de belangrijkste dingen om te doen bij een sollicitatie. De eerste indruk en de uitstraling die jij hebt, zijn ontzettend bepalend voor de verloop van het gesprek. Als jij je

Ook gastbloggen? Meld je aan