Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.139 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage nieuws Feed bekijken

Het laatste stage nieuws vind je op Stagemotor.nl!

Waar moet een student aan denken als hij op kamers gaat in de stad?

Maandag 22 mei 2017, 15:07

Voor het eerst op kamers gaan in een grote stad als Amsterdam kan behoorlijk spannend zijn voor een student. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer zelf boodschappen doen, nieuwe mensen leren kennen die in hetzelfde huis wonen, enzovoorts.

Stagiairs ervaren discriminatie

Woensdag 12 juni 2013, 14:33

Het is steeds lastiger voor studenten om een stageplek te vinden. Naast dit probleem ervaren stagiairs tijdens de sollicitatieprocedure vaak discriminatie. Bijna 1 op de 5 studenten zegt dat hij of zij last heeft gehad van discriminatie. Dat blijkt u

Nog zonder stageplek? Sla nu je slag!

Donderdag 1 september 2016, 13:25

Studenten die op het laatste moment nog op zoek zijn naar een stageplek voor de komende maanden zitten goed bij Stagemotor.nl!

De juiste outfit voor de beste indruk

Donderdag 16 maart 2017, 10:24

Een professionele en representatieve indruk maken, is één van de belangrijkste dingen om te doen bij een sollicitatie. De eerste indruk en de uitstraling die jij hebt, zijn ontzettend bepalend voor de verloop van het gesprek. Als jij je

Ook gastbloggen? Meld je aan