Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.158 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage nieuws Feed bekijken

Het laatste stage nieuws vind je op Stagemotor.nl!

De taalvaardigheid van eerstejaars studenten is onacceptabel

Donderdag 20 oktober 2016, 12:01

Studenten met een beperkte taalvaardigheid dienen op dit moment zelf een tandje bij te zetten om hun niveau op te krikken. Volgens de Nederlandse Taalunie dient de school hen echter een reikende hand te bieden.

Stagiairs ervaren discriminatie

Woensdag 12 juni 2013, 14:33

Het is steeds lastiger voor studenten om een stageplek te vinden. Naast dit probleem ervaren stagiairs tijdens de sollicitatieprocedure vaak discriminatie. Bijna 1 op de 5 studenten zegt dat hij of zij last heeft gehad van discriminatie. Dat blijkt u

Nog zonder stageplek? Sla nu je slag!

Donderdag 1 september 2016, 13:25

Studenten die op het laatste moment nog op zoek zijn naar een stageplek voor de komende maanden zitten goed bij Stagemotor.nl!

Mijn ervaring: Van stagiair naar vaste werknemer.

Maandag 18 juli 2016, 11:24

Mijn naam is Annemiek de Bloois, 21 lentes jong en ben zojuist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik 4 jaar Communicatie gestudeerd inclusief een geweldige stageperiode en wil deze ervaring graag met jullie delen.

Ook gastbloggen? Meld je aan