Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Antwerpse bewoners zijn het gedrag van studenten zat.

Woensdag 26 september 2012 - Merely van der Drift

Een nieuw concept om studenten minder te laten drinken is ge´ntroduceerd in Antwerpen. Studenten zetten regelmatig de Antwerpse straten op zijn kop en dat zijn ze nu zat.

Donderdagavond is studentenavond. Dat weet iedereen en alle inwonende van de studentenstad houden hier dan ook rekening mee. Toch worden ze steeds vermoeider van de alcoholdrinkende koters die heel de stad wakker maken. Gekots en geschreeuw, maar ook vernielingen teisteren de stad.

Antwerpen stuurt ieder begin van het schooljaar een mail naar alle nieuwkomers. Dit jaar gebeurde dit ook. Maar liefst 40.000 studenten kregen deze mail, alleen deze keer zat er iets extra’s bij. Een filmpje. In dit filmpje is een jongen te zien die ladderzat is. Met zijn gedrag maakt hij het leven van zijn ouders en zijn zus zuur. Hij doet alsof het huis van hem is en een studenthuis is. Hij heeft totaal geen respect voor zijn ouders.

De slogan van dit filmpje is: Doe alsof je thuis bent. Maar doe niets wat je thuis niet zou doen. Met dit filmpje en de slogan proberen ze de studenten via een ‘hippe’, jonge manier te bereiken. Het helpt niet om iets te verbieden, het moet ze alleen duidelijk gemaakt worden. Via dit filmpje is dat een goede manier. Je gedraagt je thuis toch ook? Waarom in een andere stad dan niet.

Bron: Nieuwsblad.nl