Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Breda koestert haar studenten

Donderdag 21 maart 2013 - Charlotte Portielje

Breda, een hartstikke gezellige studentenstad, maar qua studentenwoningen een ramp. Er zijn genoeg scholen, genoeg kroegen en een gezellige binnenstad. Maar er blijft een grote behoefte aan meer en betaalbare studentenwoningen.

De gemeente Breda wil haar studenten maar al te graag houden, daarom willen ze ervoor gaan zorgen dat er een passend woningaanbod komt voor de studenten. De gemeente wil de Bredase wijken voor iedereen leefbaar houden. De studentenwoningen moeten betaalbaar zijn en in de buurt van de onderwijsinstellingen plaatsvinden.

Er komen in 2013 en 2014 600 nieuwe appartementen bij voor de studenten. Hiervan worden er 320 door de Bredase wooncorporaties gerealiseerd. Dit plan moet ervoor zorgen dat de studenten niet weg willen uit Breda. Daarnaast wil de stad maar al te graag nieuwe studenten aan blijven trekken. Meer studentenwoningen zijn dus noodzakelijk.

 

Bron: Breda Nieuws

Trefwoorden: Studenten Breda Stad Woningen