Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

De wereld wordt steeds gekker

Donderdag 6 september 2012 - Merely van der Drift

Alsof we in een derde wereldland wonen. We zijn een Westers land en daar zijn de toiletten bijna altijd schoon. Een tankstation kan weleens over een hoofd gezien zijn, maar ook daar komen steeds schonere toiletten. De buitenlandse studenten moeten zich alleen nog even aanpassen.

Vanwege de grote toestroom van buitenlandse studenten, komen de schoonmakers steeds meer voetsporen tegen op de rand van de toilet. Heel raar, maar blijkbaar weet dus niet iedereen hoe je moet plassen. Dat is toch wereldwijd hetzelfde?

Daarom heeft de TU Eindhoven nu besloten om in elk dames en herentoilet ook een hurktoilet te plaatsen. Kunnen de buitenlandse studenten die niet snappen wat een urinoir is, lekker in een gat hun behoeften doen. Ieder zijn eigen manieren.

Bron: www.metro.nl