Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Dit is waarom je belastingaangifte moet doen!

Donderdag 10 maart 2016 - Gianna

We zitten alweer in maart en dat betekent belastingaangifte doen! Echter vergeten veel jongeren met een bijbaan of stage dit te doen, wat natuurlijk erg zonde is. Soms kun je wel 250 euro terugkrijgen en dit is toch weer een leuk extraatje.

We betalen veel aan belastingen in Nederland, maar wie te veel betaalt kan hier gelukkig ook weer een klein deel van terugkrijgen. Dit geldt ook voor jongeren met een bijbaan of stage. Bij bijbaantjes of stages worden er ook belastingen en sociale verzekering ingehouden. Het zou toch zonde zijn wanneer je geld bij de belastingdienst blijft liggen.


Het is mogelijk om zelfs geld terug te krijgen tot 5 jaar geleden. Is belastingaangifte doen ingewikkeld? Nee totaal niet. Het wordt zelfs voor je gedaan en het enige wat jij moet doen is controleren of de ingevoerde gegevens juist zijn.


De meeste mensen zijn bekend met aangifte doen bij de belastingdienst met behulp van je DigiD, maar er zijn ook nog andere manieren. FNV Jong wilt jou ook maar al te graag helpen met je belastingaangifte. Hoe? Ga naar www.fnvjong.nl/belastingchecker en doe de belastingchecker! Zorg er wel voor dat je je jaaropgaven bij de hand hebt.


Ben je al lid van FNV Jong? Dan is het laten doen van je belastingaangifte gratis. Je kan uiteraard ook nog lid worden en ook meteen gebruik maken van de belastingservice. De eerste 3 maanden zijn gratis en de rest van de kosten verdien je terug met je belastingaangifte. Inschrijven doe je hier! Waar wacht je nog op?Bron: fnvjong.nl