Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

EUR blijft in top

Donderdag 29 november 2012 - Merely van der Drift

Terwijl de Hogescholen onder vuur liggen vanwege het slechte onderwijs, lijkt het met de Erasmus University alleen maar beter te gaan. Ook door internationale studenten wordt de school bijzonder goed beoordeeld.

Vooral de kwaliteit van de universiteit zijn de buitenlanders positief over. Dit kwam uit een onderzoek onder internationale bachelor- en masterstudenten op de school. De EUR scoorde goed op het gebied van begeleiding van de loopbaan, hier waren ze het beste van de Nederlandse instellingen. Ook staat de school op nummer één als het gaat om multiculturaliteit. De reputatie van de Erasmus is zeer goed, vandaar dat studenten uit alle hoeken van de wereld hierheen komen om te studeren.

Helaas waren de studenten niet tevreden met het aanbod van banen. Ze vinden dat het leven in Nederland duur is, maar er is te weinig werk voor hun om bij te kunnen verdienen. Ze willen dat de universiteit zich meer inzet voor deze studenten.

Bron: eur.nl