Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Expositie gevonden voorwerpen van NS

Dinsdag 10 december 2013 - Sharon Kardjo

Er worden jaarlijks ongeveer 80.000 voorwerpen achtergelaten in treinen en op stations en in veel gevallen komen deze niet meer terug bij de eigenaar. De NS heeft daar iets op bedacht en komt met de expositie ‘Lost and Found’. Zij gaan opmerkelijk gevonden voorwerpen van de afgelopen jaren tentoonstellen in Amsterdam.

De expositie is vanaf aanstaande donderdag tot en met zaterdag te bewonderen op spoor 2 van het station Amsterdam Centraal. Er zijn verschillende voorwerpen te zien, zoals een kunstbeen, een koffer vol met nep geld en een autosleutel van een Porsche. Naast deze expositie wordt er ook een pop-up store geopend waar de gevonden voorwerpen verkocht worden.

De gevonden voorwerpen die verkocht worden die zijn bewerkt door studenten afkomstig van Academie Artemis in Amsterdam en Rotterdam. De opbrengst van de voorwerpen gaat naar stichting Natuur & Milieu.

Bron: NU.nl
 

Trefwoorden: Trein Amsterdam Ns Kosten