Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.167 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

FNV Jong ZZP onderzoek

Donderdag 14 november 2013 - Sharon Kardjo

FNV Jong is een belangenorganisatie voor en door jongeren. Als je je rechtstreeks aansluit bij FNV Jong kun je zelf bepalen wat jij daadwerkelijk belangrijk vindt. FNV Jong zorgt er dan voor dat de eerste stappen op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk voor jou verlopen.

FNV Jong heeft nu 7 jaar (2006) een zetel in de Sociaal-Economische Raad (SER), die de overheid adviezen geeft op het gebied van werk en inkomen. In 2012 is FNV Jong ook uitgegroeid tot een zelfstandige jongerenbond.

Voor jonge ZZP’ers is het misschien wel interessant om lid te worden en daarom heeft het team van FNV Jong een onderzoek opgezet.

‘Heb jij een eigen bedrijf? Of ben jij van plan om voor jezelf te beginnen? Dan zijn het voor jou zeer spannende tijden! FNV Jong is enorm benieuwd naar jouw interesses en behoeften. Wij doen daarom onderzoek onder (potentiële) jonge ZZP’ers om te kijken waar jij tegenaan loopt en waarbij wij jou eventueel kunnen helpen.’

Doe je mee?
https://www.surveymonkey.com/s/TSKG5S9

Het kost maar twee minuten van je tijd en je maakt ook nog eens kans op één van de ITunes giftcards ter waarde van  €15.

 

Trefwoorden: Fnv Onderzoek Enquête Zzp