Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Feesten na kerstdiner steeds populairder

Dinsdag 24 december 2013 - Sharon Kardjo

De kerstdagen staan natuurlijk vol in het teken van eten, maar hier blijft het niet bij. Vooral tweede kerstdag wordt elk jaar steeds meer een traditionele stapavond en dan voornamelijk onder de studenten.

Bax, organisator van een housefeest op 26 december zegt: ‘’Eerste kerstdag uitgaan is nog tricky, stappen is dan eigenlijk niet veroorloofd, maar op twee kerstdag is het voor velen een verplicht nummertje.’’ Vroeger vierden veel kerst gewoon binnen de deuren, maar bijna elk jaar wordt het was losser.

Op 25 en 26 december puilt de agenda uit op de razend populaire website Partyflock. Op eerste kerstdag kun je kiezen uit ongeveer 45 feesten en op tweede kerstdag kun je kiezen uit maar liefst 10 feesten.

De doelgroep van horecagelegenheden die deze feesten organiseren, zijn voornamelijk studenten. Zij kunnen namelijk de dag erna gewoon uitslapen en de feestjes kunnen dus heel lang doorgaan. Bovendien hoeven zij het kerstdiner niet te missen aangezien de feestjes toch pas laat beginnen.

Bron: AD.nl