Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Goed idee? Doe dan mee!

Woensdag 1 mei 2013 - Charlotte Portielje

Studenten uit Eindhoven zijn uitgenodigd om hun goede ideeŽn in te sturen voor de Brains Award 2013. Met de slogan: ĎEen goed idee? Doe dan mee!í Probeert Eindhoven de studenten te motiveren om goede ideeŽn op te sturen. Zo stimuleert de stad gedrevenheid bij de studenten.

Er zijn zo’n 38.000 studenten die in aanmerking komen voor deze wedstrijd. Totaal is er 20.000 euro aan prijzengeld, dit kan waarschijnlijk elke student wel goed gebruiken. De studenten in Eindhoven kunnen zich opgeven tot 12 mei.

De achterliggende gedachten van de Brains Award 2013 is het stimuleren van de studenten door ze mee te laten denken over innovatieve oplossingen, die ervoor zorgen dat het leven in Eindhoven beter wordt. Het idee wordt beoordeeld op innovatie, duurzaamheid en samenwerking tussen studenten. De finale is gepland op 6 juni tijden de Dutch Technology Week (DTW). Kom jij uit Eindhoven en heb je een briljant idee? Ga dan naar de website www.brainseindhoven.nl.

Bron: De weekkrant