Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Google Street view, maar dan een beetje anders

Woensdag 19 september 2012 - Merely van der Drift

Altijd vervelend. Je bent op zoek naar een vervolgopleiding, maar je wilt aan de andere kant van het land studeren. Om elke keer heen en weer te reizen is ook zo wat, maar je wilt toch wel meer zien van de school dan twee foto’s van de aula. De studenten van de Wageningen Universiteit hebben hier wat op gevonden.

 

Geen Google Street view, maar Student Street view. Via de website kun je door middel van tweeduizend foto’s de campus perfect zien. Het is een initiatief van duizend eerstejaars. Doordat ze allemaal tegelijk een foto maakte van een klein stukje van de campus, konden deze foto’s perfect achter elkaar gezet worden tot één geheel. Zo kunnen nieuwsgierige ouders of toekomstige studenten alvast een kijkje nemen. Dit was in medewerking met Tribewise.

De studenten hebben een primeur, volgens hen dan. Zij zeggen dat ze de eerste ter wereld zijn die zoiets hebben bedacht.

Bron: www.gelderlander.nl