Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Grensoverschrijdend gedrag bij leraren

Maandag 13 mei 2013 - Charlotte Portielje

Maar liefst drie leraren konden hun spullen pakken en vertrekken van de Arnhem Business School. Er was sprake van grensoverschrijdend gedrag van de leraren.

De school laat weten de relatie tussen docenten en leerlingen hoog in het vaandel te hebben staan. Wanneer er op dat gebied overtredingen plaatsvinden, is de school gedwongen om actie te ondernemen. Wat er precies is gebeurd wil de school niks over zeggen, de bestuursvoorzitter zegt: ‘’In verband met de privacy doen we daar geen uitspaken over.’’


Er is een extern onderzoek geweest voordat de leraren werden ontslagen. Het begon bij één klacht van een mannelijke internationale leerling. De uiteindelijke beslissing om de leraren de deur te wijzen heeft veel impact voor de leraren en studenten. Er komt een anoniem meldpunt voor de beide partijen om eventuele meerdere klachten te melden. De bestuursvoorzitter liet tot slot weten dat de veiligheid van studenten heel erg belangrijk is.


Bron: Telegraaf