Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Groene Googlekantoren

Maandag 11 maart 2013 - Charlotte Portielje

Dat Google innoverend is weten we allemaal. Google heeft al zijn kantoren ‘gepimpt’ over heel de wereld. Het hoofdkantoor wat zich bevindt in Californië heeft helemaal een metamorfose ondergaan.

De kantoren van Google werden niet alleen opgeknapt op werkgebied maar juist vooral voor ontspanning. Er zijn speelruimtes waar verschillende games kunnen worden gespeeld. Daarnaast zijn er slaapruimtes waar de medewerkers even een power nap kunnen houden.

Het dak van het hoofdkantoor wordt bekleed met gras. De negen gebouwen (waaruit het hoofdkantoor bestaat) worden verbonden met bruggen. Op de daken komen verschillende paden en binnenplaatsen. De gebouwen zijn 4 verdiepingen hoog. De medewerkers kunnen dus binnenkort op het groene dak in het buitencafé gaan lunchen.

 

Bron: HappyNews