Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Haren trekken bij onschuldige kinders

Vrijdag 12 oktober 2012 - Merely van der Drift

Het is vrijdag. Bijna weekend, je moet alleen nog één dagje school. Vol goede moed zit je gezellig op de fiets met je vrienden en vriendinnen. Jullie nemen wel veel ruimte in beslag, maar niemand die er last van heeft. Tot dat je ineens aan je haren wordt getrokken en op de grond ligt. Dit overkwam een stel scholieren in Apeldoorn.

De scholieren waren samen met een paar leraren op weg vanuit school richting Ede. Ze hadden blijkbaar niet door dat ze heel het fietspad in beslag namen. Althans dat is het verhaal van een 48-jarige man. Hij fietste al een tijdje achter hun en begon het steeds vervelender te vinden dat hij er  niet langs kon. Blijkbaar was bellen te moeilijk, of het hielp niet, dus hij besloot het op een andere manier te proberen. Hij begon aan de haren van de kinderen te trekken en de kinderen te slaan. Een paar zijn hierdoor zelfs gewond geraakt.

Doordat er leraren bij waren, zijn ze gelijk achter de man aangegaan. Ze hebben de politie er bij gehaald en die heeft de agressieve man ingerekend. Nu maar hopen dat hij in de cel geen mensen gaat pesten.

Bron: nu.nl