Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Hotel geopend voor studenten en expats

Maandag 11 januari 2016 - Esmee

In Amsterdam is er een hotel geopend afgelopen donderdag. Dit hotel is speciaal bestemd voor studenten en expats die er minimaal één dag verblijven en maximaal zes maanden.

Hotel Jansen is gelegen aan de Valschermkade te Amsterdam.  Het is al enige tijd in gebruik, maar donderdag heeft het hotel zijn deuren geopend.

Het hotel is er speciaal voor de studenten en expats die een korte tijd verblijven in Nederland/ Amsterdam. Aangezien het weinig woonruimte beschikbaar is is dit een goede oplossing. Zo kan je in ieder geval zes maanden in het hotel verblijven.

Het hotel hanteert ook een principe van hoe langer iemand blijft, hoe minder diegene betaalt. Dus iemand die een half jaar in het hotel verblijft, betaal 650 euro per maand. Dit bedrag is inclusief eten en drinken.

Bron: Nu.nl