Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

In je pyjama naar de les

Maandag 29 oktober 2012 - Merely van der Drift

Je wordt iets voor half 9 wakker, kleed je even snel aan, of niet, eet een boterham en gaat snel weg. Binnen een halve minuut sta je in je klaslokaal en als je iets vergeten bent, kan je zo even terug. Handig toch?! Voor een deel van de op-kamers-studerende-studenten van de Hogeschool Leiden kan dit nu echt.

In een paar studentenflats, die ook wel De Zwarte Dozen genoemd worden, worden tijdelijk tien lokalen tijdelijk geplaatst. Deze kamers waren eigenlijk bedoeld voor kantoren. Helaas wilden niet genoeg bedrijven zich hierin vestigen en hebben ze er een andere oplossing voor moeten bedenken. Verschillende studies kampten met tekort aan lesruimtes. Er waren wel noodgebouwen neergezet voor tijdelijk, maar die kunnen nu weggehaald worden.

Bron: leidschdagblad.nl