Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Je introductieweek besteden op het urinoir

Donderdag 6 september 2012 - Merely van der Drift

Introductieweken zijn begonnen of al afgelopen. Tijdens die weken wordt er aardig wat speeksel en andere dingen uitgewisseld. Heeft iemand een ziekte, dan gaat dit als een lopend vuurtje rond. Dit gebeurde dan ook bij het Delftsch Studenten Corps.

Het verschrikkelijk besmettelijke Norovirus is namelijk uitgebroken. Het norovirus is een groep van virussen die samen diarree veroorzaken. Het is enorm besmettelijk en komt vaak voor op kleine schaal. Het is eigenlijk een soort buikgriep, braken komt ook voor. Het is heftig en kan plots optreden.

Helaas is er geen behandeling voor dit vervelende virus. Tachtig van de driehonderd studenten zijn naar huis gestuurd en de meeste waren gelukkig na twee dagen weer opgeknapt. Hier zaten vooral eerstejaars bij. Nadat je dit virus hebt gehad ben je er immuun voor geworden. Volgend jaar kunnen de hogerejaars dus weer lekker hun gang gaan. De eerstejaars moeten helaas wel oppassen. De activiteiten waren even stopgezet, maar iedereen kan nu weer verder gaan met feesten.

Bron:     www.omroepwest.nl


Bookmark dit artikel:
| Feed bekijken | Toon alle