Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Koningslied gemaakt door studenten

Maandag 22 april 2013 - Charlotte Portielje

Sinds vrijdag is het koningslied het gespreksonderwerp van de dag. Na RTL Boulevard, bracht ook John Ewbank zijn koningslied uit. Dit werd niet door veel mensen gewaardeerd. John werd bedreigd door mensen die het nummer niet leuk vonden. Het gevolg hiervan is dat John het koningslied terug trekt. Een ander gevolg: studenten maken een koningslied, die wel goed scoort.

'Je bent een koning’ is het nummer van de twee studenten Allard en Huib. De twee Utrechtse studenten hebben het nummer geschreven op een studentenkamer. Vervolgens hebben ze er een camera bij gepakt, het nummer ingezongen en een clip gemaakt.

Het nummer, wat 3 dagen op YouTube staat, is al 455.000 keer bekeken. Het refrein luidt: ‘’ Je bent een koning, koning, een levende legende! Ja, een koning, koning, eindbaas van de bende! Wat een weergaloze vrouw heb jij, de ideale metgezel... Was ik de koning geweest, ja, dan wist ik het wel!" Misschien is onze bevolking na dit koningslied wel tevreden over het resultaat en hopelijk krijgen de studenten geen bedreigingen.  Ben je benieuwd naar het nummer? Bekijk onderstaand filmpje.

 

Bron: NL POP