Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Minister van Onderwijs ontvangt vele kaarten

Dinsdag 7 mei 2013 - Charlotte Portielje

Jet Bussemaker, de Minister van Onderwijs is populair. Ze ontvangt vele kaarten. Helaas voor de minister zijn dit geen bedankkaartjes. Bussemaker ontvangt kaartjes met vragen erop over de toekomstige kosten voor het studeren. “Kan mijn dochter straks nog betaalbaar studeren?’’

De Landelijke Studenten Vakbond roept ouders, scholieren en studenten op om een kaartje te sturen. Er wordt gevraagd aan iedereen om hun zorgen te uiten op een kaartje. Studeren wordt hoogstwaarschijnlijk veel duurder in de toekomst. De basisbeurs wordt misschien een lening in plaats van gift en de ov-kaart dreigt ook te verdwijnen.

Je hoeft niet zelf een kaartje te gaan kopen en haar adres op te zoeken. Het enige wat je moet doen is naar een website gaan. Hier kan iedereen in 140 woorden hun zorgen gericht aan Jet Bussemaker. De Landelijke Studenten Vakbond drukt de tekst af en verzend het aan de minister.

Bron: Telegraaf