Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Na 60 jaar eindelijk een certificaat

Woensdag 8 mei 2013 - Charlotte Portielje

De 84-jarige Inholland student had niet meer verwacht ooit nog een diploma te ontvangen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Gerrit Gall ontving vrijdagochtend alsnog een certificaat van de opleiding Werktuigbouwkunde.

Tot 1953 volgde Gerrit zijn opleiding aan de Middelbare Technische School Haarlem, wat nu onder Inholland valt. Een meningsverschil over het woord ‘kogellagers’ in zijn eindverslag heeft ervoor gezorgd dat hij geen diploma ontving. Het is nooit een belemmering geweest voor Gerrit, want ook zonder diploma kon hij zijn werk uitvoeren.

De 84-jarige man wilde zijn persoonlijk archief compleet maken en nam daarom contact op met Inholland. Na een uitgebreid onderzoek van Inholland ontving Gerrit op vrijdagochtend 26 april toch een certificaat met een symbolisch gebaar van de collegevoorzitter Doekle Terpstra.

Bron: RTV Noord Holland