Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Nieuwe gadget voor bierdrinkende studenten

Dinsdag 7 mei 2013 - Charlotte Portielje

Het is algemeen bekend dat er in een gemiddeld studentenhuis aardig wat bier doorheen gaat. Het gaat vaak zo hard, dat je beter de kratten kan tellen dan de flesjes. Waar meisjes vaak moeite mee hebben, is de bierflesjes openen. Krijg je een groot aantal bierdrinkende jongeren op bezoek? Dan is dit misschien iets voor jullie!

Een paar Duitse jongeren hebben een nieuwe gadget ontworpen en op de markt gebracht. Met het nieuwe ‘apparaat’ kan je op een makkelijke manier een hele krat bier in één keer openen. De uitving, genaamd Sweet Bottle Opener, is dé oplossing voor mensen die er moeite mee hebben om biertjes te openen. Ben je benieuwd naar de gadget? Bekijk onderstaand filmpje.

 

Trefwoorden: Studenten Bier Gadget Opener