Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Nieuwe hype zorgt voor schorsing studenten

Maandag 6 mei 2013 - Charlotte Portielje

We hebben de Gangnam Style net gehad, vervolgens kwam de Harlem Shake en het duurt blijkbaar niet lang voordat de nieuwe hype er weer is. Twerking is het nieuwe ‘dansje’ dat nu rond gaat op het internet.

Twerking is een ietwat ordinair dansje. Twerking is een hip woord voor kontschudden. Vooral in Amerika is het momenteel erg populair. Een groepje studenten dacht grappig te zijn door mee te doen aan de hype. 33 studenten maakten een filmpje waar Twerking in voor kwam.

De middelbare school studenten hadden vervolgens het filmpje geüpload op internet. Toen de school achter dit filmpje kwam, hadden de studenten een probleem. Ze zijn nu tijdelijk geschorst en zijn niet meer welkom op het eindbal.

Bron: WTF

Trefwoorden: Student Hype Dans Twerking