Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Nieuwsberichten langer op tijdlijn Facebook

Dinsdag 3 december 2013 - Sharon Kardjo

Bijna iedereen zit dagelijks op Facebook en er komen veel berichten voorbij, maar vooral veel grappige video’s en afbeeldingen. Facebook wil meer aandacht besteden aan echt nieuws die op de mobiele apparaten veel gelezen worden. Deze (nieuws)artikelen blijven langer in de tijdlijn staan. Dat geldt ook voor artikelen waar vrienden op gereageerd hebben.

Het verkeer van Facebook naar mediasites is in de afgelopen jaren toegenomen. Dit is ook de reden waarom Facebook vooral relevant nieuws wil tonen.

‘’Artikelen die veel via mobiele apparaten worden gelezen zullen hoog en mogelijk langer in de tijdlijn komen te staan.’’, aldus Facebook. Boven in de tijdlijn staan nu vooral de nieuwste en grappigste video’s en plaatjes, maar daar wil Facebook verandering in brengen. Er moet meer inhoud van hoge kwaliteit getoond worden.

Er worden vanaf nu ook gerelateerde berichten onder nieuwsartikelen getoond. Hier worden maximaal 3 artikelen weergegeven die iets te maken hebben met een bepaald artikel.

Bron: NU.nl