Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.111 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Nooit meer een lege telefoon in Rotterdam

Vrijdag 7 juni 2013 - Charlotte Portielje

Rotterdam Centraal beschikt over een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Binnen 25 minuten is je telefoon weer gratis opgeladen. Je kan rustig plaatsnemen in de broodzaak, een kopje koffie bestellen en vervolgens weer de broodzaak verlaten met een bereikbare telefoon.

Tegenwoordig houden de smartphones het niet meer zo lang vol als onze oude vertrouwde Nokia 3310. Door alle energie verbruikende social media, spelletjes en overige apps hou je het soms nog geen dag vol met je telefoon. Wanneer je naar of langs Rotterdam reist kan je nu dus even stoppen bij centraal om er weer voor te zorgen dat je bereikbaar bent.

Een groep studenten is met het plan gekomen. Het idee is ontstaan binnen de NS. Binnen het bedrijf werken er groepen jongeren, die een frisse blik hebben op het bedrijf en met initiatieven komen. De proef met de oplaadpaal loopt drie maanden. Als het een succes is dan wordt het waarschijnlijk ook geďntroduceerd op andere stations.

 

Bron: Rijnmond