Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Nooit meer vergeten uit te checken

Donderdag 16 juni 2016 - Gianna

Hoe vaak vergeet je het wel niet om uit te checken met je ov-chipkaart? NS komt met een nieuw idee om reizigers voortaan een waarschuwing te geven wanneer ze vergeten uit te checken.

Tegenwoordig staan op heel veel stations incheckpoortjes waar je doorheen moet wil je het perron of station verlaten, maar er bestaan ook nog gewoon de incheckpaaltjes. Bij deze paaltjes kan je het nog wel eens vergeten om uit te checken.

De NS komt daarom met een test idee waarvoor je een app op je telefoon moet downloaden. Loop je langs een incheckpaaltje en je bent vergeten uit te checken? Dan krijg je via de app een waarschuwing op je telefoon.

De waarschuwing is in de vorm van een pushbericht. Door middel van bluetooth weet de app dat je in de buurt bent van een incheckpaaltje.

De test is op dit moment nog aan de gang en tientallen reizigers doen hieraan mee. Als dit positief verloopt wilt de NS de app toevoegen aan hun NS-app. Dit idee kan voor veel reizigers een uitkomst bieden, want het is toch wel erg zonde van het geld.

 

Bron: rtlnieuws.nl