Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Puppy’s tijdens tentamens

Woensdag 22 juni 2016 - Gianna

Pannenkoeken, massages, trampolines en puppy’s tijdens je tentamens? Dit kan allemaal bij een universiteit in Australië.

Het gaat om de Queensland University of Technology (QUT) in Brisbane die dit toepast om studenten te kalmeren tijdens hun tentamens. Het zorgt er daarnaast ook voor dat studenten tijdens hun tentamenweek minder snel naar de kroeg gaan om afleiding te zoeken.

Een studentenvertegenwoordiger van de universiteit laat weten dat studenten erg ongezond eten, bijvoorbeeld donuts en energiedrank, en dat het vasthouden van puppy’s ervoor zorgt dat ze een lagere hartslag krijgen.

Ook massages voor studenten zijn te verkrijgen in de universiteitsbibliotheek. Al deze middelen zorgen ervoor dat de tentamenstress wordt verminderd en dat studenten beter gaan presteren.

 

Bron: nu.nl