Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

ROOD noemt Bussemaker ‘koningin van stufi-boeven’

Woensdag 8 oktober 2014 - Tara Stokdijk

De jongerenafdeling van de SP, genaamd ROOD, heeft minister van Onderwijs Jet Bussemaker bekroond tot ‘koningin van de stufi-boeven’. Dit melden zij dinsdag. Deze bekroning zou de aftrap zijn van de campagne van ROOD die in Groningen plaats vindt.

De campagne moet zoveel mogelijk Groningse studenten stimuleren om op 14 november mee te demonstreren tegen het leenstelsel. Deze demonstratie vindt plaats op het Malieveld in Den Haag, een flinke reis vanuit Groningen dus.

ROOD vindt Jet Bussemaker een zogenoemde ‘stufi-boef omdat zij de studiefinanciering heeft afgeschaft. Bussemaker zou de jongeren juist moeten stimuleren om te studeren en het leenstelsel zal averechts gaan werken, vindt ROOD.

Bron: Nu.nl