Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.128 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Rappend je ingenieursexamen in

Donderdag 29 november 2012 - Merely van der Drift

Een flashmob. Vanaf 2003 is dit een grote rage. Nietsvermoedende mensen lopen op een winkelcentrum, festival etc., als er opeens mensen beginnen te dansen. Dit werd zo populair dat het wel honderden keren is gebeurd. Na een tijdje zakte het, net zoals elke rage, in. Toch blijft het grappig.

De studenten van de University of Toronto moesten dat ook gedacht hebben, want zij hebben een flashmob georganiseerd. En niet zomaar een flashmob, nee een flashmob tijdens een ingenieursexamen. Blijkbaar hadden ze niet goed geleerd, of hadden ze helemaal geen zin om drie uur lang een tentamen te maken.

Om 9.41 ging opeens het nummer gangsta’s paradise aan. Alle studenten schrokken zich een hoedje en waren natuurlijk gelijk afgeleid. De leraren wisten ook niet wat er aan de hand was en waar de muziek vandaan kwam. Opeens sprong een leerling op de tafel en begon te rappen. Na een tijd volgde er meer studenten. Ze hadden een eigen versie gemaakt op het nummer en rapte over het zware tentamen. Dat er maar een paar studenten van op de hoogte waren werd duidelijk, aangezien er maar 6 studenten meededen. Of ze hun tentamen hebben mogen afmaken is niet bekend.

Bron: gva.be