Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Reallife op school

Woensdag 27 februari 2013 - Charlotte Portielje

Voor veel jongeren is meedoen aan een reallife serie een droom. Voor de leerlingen van de scholengemeenschap Jan Arentsz wordt dat nu werkelijkheid. BNN begint met een reallife serie over hoe het eraan toegaat op school.

Bijna al de scholen weigerde direct om mee te doen. Samen met de Jan Arentsz school waren er nog twee andere scholen die interesse hadden. Meer dan honderd scholen lieten direct weten niet geïnteresseerd te zijn.

In het voorjaar komen er tientallen camera’s te hangen in de school. Van de kantine tot in de docentenkamers wordt alles opgenomen. Uiteindelijk wordt met de beelden een zesdelige documentaire serie gemaakt. De documentaire gaat het schoolleven in beeld brengen vanuit een positief aspect. Huilende leraren en vechtende kinderen zullen we dus niet zo snel tegenkomen.

 

Bron: Ad.nl