Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.167 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Slapen op school

Dinsdag 16 oktober 2012 - Merely van der Drift

Iets wat elk kind op de basisschool wil, op school slapen. Vaak aan het einde van het jaar mogen ze dan eindelijk een nachtje doorbrengen op hun school. Dan nog wel, want zodra ze naar de middelbare school zijn, brengen ze het liefst zo min mogelijk tijd door op hun school. Twee studenten besloten hun kindertijd weer even te herleven.

Benny en Sonya van de Hogeschool van Amsterdam besloten op hun school te overnachten. Niet alleen omdat ze het leuk vinden en het een geweldige stunt is, maar ook voor hun project. Ze studeren Communicatie and Multiamedia Design en gingen voor hun project kijken hoe streng de beveiliging op hun school was.

Via de twitteraccount @cmdovernachten kon iedereen precies meelezen wat ze deden. Vanaf het moment dat ze binnen waren, tot ze ’s ochtends weer naar huis vertrokken. Hun schoolgenoten volgden hun dan ook op de voet. De stunt is gelukt en om zes uur vanochtend besloten ze dat het goed geweest was en vertrokken lekker naar hun eigen lekker liggende bedje