Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Spieken op Harvard

Vrijdag 31 augustus 2012 - Merely van der Drift

Harvard staat bekend als een van de beste universiteiten van Amerika. Iedere studiebol werkt zich dan ook kapot om daar toegelaten te worden. Je zou denken dat daar alles er netjes aan toe gaat. Maar schijn bedriegt.

Van de 250 studenten die tentamens hadden gemaakt, zou de helft hebben afgekeken. De studenten zouden hebben samengewerkt bij het maken van de examens of de examens zelfs geheel hebben overgenomen. De zaak kwam aan het licht toen een lid van de opleiding overeenkomsten tussen de gemaakte toetsen vond.

Normaal is spieken al moeilijk tijdens eindexamens, bij Harvard zou je denken dat het al helemaal onmogelijk is. Toch vinden de boekenwurmen altijd wel weer een mogelijkheid. Al kunnen ze er vanaf nu alleen maar over dromen.

Bron: ANP / nu.nl


Bookmark dit artikel:
| Feed bekijken | Toon alle