Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studenten behalen Guinness World Record

Dinsdag 2 december 2014 - Tara Stokdijk

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven hebben een officieel Guinness World Record gehaald. Zij maakten het grootste Tetris-spel ooit. Het spel is 1000 vierkante meter groot.

Het spel telt 3200 leds, 400 meter pvc-buis en drie kilometer stroomkabel. Het Tetris-spel dat hiervoor de grootste was, was slechts 125 vierkante meter. Studentenvereniging Thor is verantwoordelijk voor het nieuwe spel en hebben bewezen dat dit spel ook echt werkt. Maandagmiddag speelde zij vier lijnen weg in het spel.

Op 15 december wordt het spel op het terrein van de TU Eindhoven gedemonstreerd. Wanneer het donker wordt mag iedereen het spel spelen. Het spel wordt tegen een gebouw opgehangen en is te bespelen met joysticks.
 

Bron: Scientias