Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studenten gebruikt door Samsung

Dinsdag 16 april 2013 - Charlotte Portielje

Er is een onderzoek gedaan naar Samsung in Taiwan. Samsung zou studenten hebben betaald om slechte dingen over HTC te schrijven. De studenten moesten slechte dingen op internet verspreiden over de concurrent.

HTC komt oorspronkelijk uit Taiwan. In Taiwan is de HTC ook erg populair, maar heeft net zoals in Nederland wel veel concurrenten. Vooral Samsung en HTC zijn in Taiwan grote concurrenten.

The Fair Trade Commission is een officieel onderzoek gestart naar Samsung nadat ze klachten hadden ontvangen. Samsung zou studenten hebben betaald om HTC zwart te maken en tegelijkertijd Galaxy-toestellen aan te prijzen. Samsung Taiwan heeft een reactie gegeven op alle commotie. Ze laten weten dat ze spijt hebben en alle internetmarketing, zoals artikelen online, stop te hebben gezet. Samsung kan voor deze actie een boete krijgen van 640.000 euro.

Bron: Nu.nl

Trefwoorden: Studenten Samsung Htc