Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studenten hebben eerste baan het liefst bij Shell

Dinsdag 25 november 2014 - Tara Stokdijk

Uit het First Employers onderzoek is gebleken dat studenten en starters hun carrière het liefst beginnen met een baan bij Shell. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Memory Research onder 1100 studenten en starters.

Een vijfde van de deelnemers aan het onderzoek geeft aan dat de internationale mogelijkheden de reden is om het liefst eerst bij Shell te werken. 15 procent ziet het salaris als de belangrijkste reden. De werkzaamheden en functiemogelijkheden worden door 12 procent genoemd. Het imago noemt 1 procent als reden.

Op de tweede plaats van bedrijven waar starters en studenten het eerst zouden willen werken staat Google. Op de derde plaats staat Unilever. Voorheen was Rabobank nog favoriet, nu staat Rabobank op de zesde plaats.

Bron: Nu.nl