Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studenten van Inholland kunnen voortaan rooster via app bekijken

Donderdag 18 oktober 2012 - Merely van der Drift

Er zijn niet genoeg apps op de wereld. Elke dag, elk uur, elke minuut komen er wel weer nieuwe bij. Erg handig, want je kunt steeds meer via je telefoon regelen. Geld overmaken, reserveren, bestellen, even je zaklaptop pakken en het is zo gedaan. De studenten van Hogeschool Inholland hebben nu ook zelf een app ontwikkeld.

Via deze app kunnen alle studenten van Inholland, op alle locaties hun rooster zien. Inholland had hier eerst al een app voor, maar die was plots niet meer actief. De studenten Kjeld Groot en Jesper Holtes hebben samen een nieuwe app ontwikkeld. Ze deden hier twee maanden over.

Hogeschool Inholland ziet het concept van de jongens wel zitten en maakt er zelfs reclame voor op twitter. Het is voor 40.000 studenten mogelijk om hun rooster op te vragen. Gratis is het niet, de app kost 79 cent, maar het scheelt ook veel tijd.

Bron: nationaleonderwijsgids.nl