Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Studeren via een Ipad

Vrijdag 24 augustus 2012 - Merely van der Drift

Vanaf dit studiejaar kunnen de studenten van Algemene Rechtswetenschappen, Criminologie en Fiscaal recht zeventien boeken downloaden via Lawweb, meldt Emerce.

De Erasmus Universiteit heeft een digitale leeromgeving ontwikkeld genaamd Lawweb. Via Lawweb kunnen achthonderd eerstejaars de boeken van Kluwer downloaden. Kluwer Nederland is de eerste uitgever die dit mogelijk maakt.

Door deze methode kunnen de studenten sneller problemen oplossen, rapporteren en analyseren. Ook kunnen ze zo beter en sneller zelfstandig werken. Nog een voordeel is dat ze niet met die zware boeken hoeven te sjouwen. Ze kunnen gewoon een laptop meenemen of het boek uitprinten. Dit is altijd lichter dan alle boeken meenemen.