Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Toch wel gratis OV

Vrijdag 31 mei 2013 - Charlotte Portielje

Waarschijnlijk valt er één last van de toekomstige studenten hun schouders. De OV-kaart blijft misschien toch. Minister van Onderwijs, Jet Bussemaker gaat nog maar een keer bekijken of de OV-kaart kan blijven.

Alle toekomstige studenten zaten al vol smacht te wachten op het moment dat Jet Bussemaker de regels ietwat zou gaan verzachten. Nu wordt het misschien dan toch werkelijkheid. Als de OV-kaart blijft worden de bezuinigingen rond het nieuwe sociale leenstelsel iets dragelijker. Alleen dit gaat ons wel 1,2 miljard extra kosten.

De oppositiepartijen waren het niet eens met alle keuzes van Bussemaker. Daarom wilt ze nu haar plannen misschien gaan bijstellen. Volgens kranten doet Bussemaker dit alleen om in goede aarde te vallen bij GroenLinks en D66. Nu is het misschien toch nog mogelijk om te gaan studeren met iets minder schulden. Laten we het hopen.

 

Bron: Nieuws.nl