Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Top opleiding voor topstudenten

Donderdag 21 maart 2013 - Charlotte Portielje

28 maart is er op de Erasmus Universiteit een open dag van de nieuwe topopleiding: Erasmus University College. De nieuwe opleiding start in september 2013.

Erasmus University College (EUC) is een brede, internationale, Engelstalige en driejarige bacheloropleiding in Liberal Arts & Sciences. Het is geen specifieke studie, die zich op één vakgebied richt. Studenten krijgen bij deze opleiding vakken van filosofie tot economie en psychologie tot wiskunde.

De opleiding is voor een beperkt aantal studenten. De echte toppers worden toegelaten. De meest slimme, hardwerkende en gemotiveerde studenten komen in aanmerking voor de opleiding. Het is een intensieve opleiding. Er wordt veel samengewerkt, er is veel persoonlijk contact met de leraren en er zijn veel verplichte contacturen.

Ben jij geïnteresseerd in een top-opleiding op het gebied van kunst, cultuur en taal. En ben jij de student die ze zoeken? Meld je dan snel vandaag nog aan voor de open dag op de site van de Erasmus Universiteit.

 

Bron: Erasmus