Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Touwtrekken, au!

Dinsdag 5 februari 2013 - Charlotte Portielje

Een jongen en een meisje uit Zuid Californië verliezen meerdere vingers tijdens een potje touwtrekken op hun middelbare school. De artsen proberen de vingers weer opnieuw te bevestigen aan de handen.

Tijdens de pauze deden het meisje en de jongen mee aan touwtrekken op de South El Monte High School. De studenten deden mee aan een lunchactiviteit op ‘Homecoming Monday’. Dit verliep niet helemaal volgens plan. De directeur Edward Zuniga weigerde om de studenten te identificeren. Geruchten gaan er dat het meisje een voetbalspeelster is en dat de jongen een American Football speler is.

Autoriteiten willen niet zeggen om hoeveel vingers het gaat. Hoe een gezellig spelletje kan omslaan in verwondingen, is ook nog de vraag. De school wil zo min mogelijk loslaten over het voorgevallen incident.

 

Bron: Fox News