Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.167 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de Week: Op zoek naar een stage

Vrijdag 19 oktober 2012 - Merely van der Drift

Iedereen moet op een bepaald punt stage lopen. Is het niet in je eerste jaar van je opleiding, dan wel in een van de verdere jaren. Voor de een is het heel makkelijk en heeft zo een stage binnen gesleept. De ander heeft er iets meer moeite mee en lukt het niet zo goed om een stage te vinden.

 

 

Sommige lopen al vooruit en hebben allang een stage. Deze aankomende stagiaires kunnen lekker onderuit gaan zitten en nog even genieten tot het echte leven gaat beginnen.

 

 

Er zijn zowel positieve als negatieve reacties over stage lopen. De een vindt het helemaal geweldig, de ander vindt het allemaal maar lang duren.

 

 

 

 

Martijn heeft het weekend al een soort van ingeluid, nu is het tijd dat de rest dat ook gaat doen. Nog een paar uurtjes, dan hebben de meeste ook weekend/vakantie. Nog even bikkelen. Fijn weekend!

 

 

Trefwoorden: Stage Zoeken Positief Tweet Week