Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de Week: Te laat door OV

Vrijdag 7 september 2012 - Merely van der Drift

Het OV. Voor degene die mijn columns elke dinsdag lezen, die weten hoe verschrikkelijk ik het vind. Helaas ontkom je er niet aan hier in Nederland, dus gaan er elke dag miljoenen mensen met de metro.

Een reis is niet compleet zonder vertraging. Bijvoorbeeld een vriendin van mij, sinds een week begonnen in Leiden. Door het kamer tekort moet ze elke dag met de bus, metro en trein. Ware het niet dat er altijd vertraging is en ze tot nu toe al elke dag te laat is gekomen. En ze is niet de enige die dit probleem heeft.

 

 

 

En dan hebben we altijd nog de geluksvogels, die juist op tijd zijn mede dankzij het OV, want die files is natuurlijk ook niet alles.

 

 

 

 

Steeds meer studenten bemoeien zich met de politiek. Logisch, want veel partijen willen bezuinigen. En er wordt bezuinigd op de studiefinanciering en het OV. Slim hoor, zo gaan er nog minder mensen naar school.

tgif
Trefwoorden: Vertraging Stage Tweet Ov Week