Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Beatrix natuurlijk!

Vrijdag 1 februari 2013 - Charlotte Portielje

Niemand zal het ontgaan zijn, Beatrix treedt af! Het zat eraan te komen, aangezien Beatrix alweer 75 jaar is. Maar afgelopen maandag werd het officieel, Willem Alexander gaat de troon opvolgen. Heel Nederland had z’n mening klaar liggen en daarom kwamen er vele leuke Tweets tevoorschijn.

Sommige mensen maakten het niks uit, dat de koningin de troon doorgaf aan haar zoon. Bij deze mensen draaide het meer om Goede Tijden Slechte Tijden, wat niet door ging. Dat lieten ze duidelijk merken op Twitter.

 

 

Daarentegen waren er ook mensen die het een bijzonder moment vonden. De volgende mensen raakte er ontroerd van en voelde wel een brok in de keel.

 

 

Natuurlijk was dit ook weer een uitstekend moment voor de grappenmakers onder ons. De ene na de andere woordgrap kwam voorbij op Twitter.

 

 

Het is in ieder geval niet onopgemerkt voorbij gegaan. Trending Topic World Wide, dat kreeg onze koningin afgelopen week voor elkaar.

Trefwoorden: Beatrix Tweet van de week