Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: De dag na Koninginnedag

Vrijdag 3 mei 2013 - Charlotte Portielje

Afgelopen week hadden de meeste stagiairs dinsdag een vrije dag. De dag na Koninginnedag was voor veel stagiairs een zware dag. Hoe was de Koninginnedag van de stagiairs en vooral, hoe was de dag erna? Dat vroegen wij ons af en daarom is het onderwerp van de Tweet van de week: De dag na Koninginnedag.

Een dagje feesten en laat naar bed. Tja dat voel je wel  als je de dag erna weer vroeg op je stage zit. Gerwin verwoorde het netjes. Hij was niet brak, nee hij had last van opstartproblemen. Ook Patrick vond het geen pretje om na Koninginnedag stage te lopen.

Iets te diep in het glaasje gekeken? Dan baal je als je op je stage zit met een stevige hoofdpijn en misschien lichtelijke misselijkheid. Roos, Pam en Luna kunnen erover meepraten.

Ziekmelden is natuurlijk ook een optie. Zo dacht Renske er ook over. Of dit een verband heeft met de dag ervoor is natuurlijk de vraag…

 

Als je niks gaat doen op Koninginnedag heb je de dag erna natuurlijk nergens last van. Sterker nog, er waren stagiairs die gewoon stage liepen op Koninginnedag zelf. Sophie is zoŽn stagiaire.


Hopelijk geldt voor iedereen dat de kater is uitgewerkt en iedereen weer fit stage aan het lopen is.

Fijn weekend!