Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Let it snow, let it snow

Maandag 3 december 2012 - Merely van der Drift

December is begonnen en dat wordt gelijk duidelijk gemaakt door de weergoden. Het wordt met de dag kouder en er viel zelfs al natte sneeuw. Hoewel alles er mooier uit ziet door de sneeuw, wordt het reizen er niet makkelijker door.

De treinen rijden al amper vandaag en er staan overal files. Leuk als je lekker thuis onder een dekentje televisie aan het kijken bent, maar niet zo fijn als je onderweg bent naar stage. Niet alle stagiaires zitten te wachten op dit koude winterweer.

 

Sommige besluiten gewoon om niet te gaan.

En andere, die halen hier hun voordeel uit.

 

Bekijk het positief, sneeuw betekent bijna kerst. De tijd van gezelligheid, voor de meeste dan. En voor je het weet, is voor de meeste over 3 uur al weer de maandag voorbij. Succes weer deze week!

Trefwoorden: Reistijd Stage Tweet Sneeuw Kou