Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Te laat door het OV

Vrijdag 22 februari 2013 - Charlotte Portielje

Het houdt niet op met de aangepaste dienstregelingen, vertraging, wisselstoringen en treinen die niet rijden. Het openbaar vervoer zit vaak tegen. Echter wanneer het mee zit hoor je er niet veel over. Maar wanneer het tegenzit zijn de meeste mensen niet te beroerd om het te posten op Twitter of Facebook. Die vele vertragingen en gezeik zorgen er soms voor dat je te laat komt. Wanneer je werkt of stageloopt kan dit voor veel irritaties zorgen. En van die irritaties kunnen wij meegenieten.

Bij Jamie, Bob en Mitchel zat het deze week niet mee. Het vroor natuurlijk en dan zijn de treinen een beetje van slag. Het gevolg hiervan was: te laat op je stage…

 

 

Als je denkt dat je van de problemen af bent als je met de auto gaat, heb je het mooi mis. Elke dag zijn er ook genoeg files die ervoor zorgen dat je zomaar te laat kan komen. Linda had deze week last van drukte op de weg.

 

 

Gelukkig geldt voor de meeste studenten, dat zij het weekend lekker vrij zijn. Want de weersverwachtingen zijn niet best. Door heel het land wordt sneeuw verwacht. Dus voor de meeste studenten succes vandaag en geniet van het weekend!


Bookmark dit artikel:
| Feed bekijken | Toon alle