Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Tijd voor een lang weekend vol feest!

Vrijdag 28 februari 2014 - Sanne Hofman

Het is weer vrijdag! Dat is voor veel mensen natuurlijk al een erg lekker gevoel, maar het is niet zomaar een vrijdag. Deze vrijdag is het begin van het carnavalsweekend. Veel studenten gaan vandaag nog even naar school of naar stage voordat zij zich klaar maken voor een weekend vol feest en plezier. Hoe vier jij carnaval?

In het gezellige zuiden draait het hele jaar eigenlijk om carnaval. Voor de carnavalsoptochten worden de mooiste praalwagens gemaakt. Mensen en bedrijven zijn daar het hele jaar door mee bezig. Scholen en bedrijven zijn dit weekend, maandag en dinsdag ook gesloten. Mensen genieten van hun carnavalsvakantie en feesten dag en nacht! Ook Hogeschool Avans is met carnaval gesloten.


Ook op de basisscholen wordt carnaval vandaag al volop gevierd. Kinderen mogen verkleed naar school komen.

Niet alleen kleine kinderen verkleden zich met carnaval. Ook studenten doen de gekste carnavalspakken aan en gaan verkleed naar stage!

In de treinen en op de stations is de carnavalssfeer al goed te proeven!


Overal zijn de carnavalskrakers al te horen en in het gezellige zuiden wordt in de kroegen en cafétjes nu al feest gevierd. Heb jij al je eigen carnavalsnaam?