Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Tropische hitte

Vrijdag 17 augustus 2012 - Merely van der Drift

De zon schijnt en Nederland ligt massaal op het strand. Mijn stage is deze week begonnen en deze week is het mooie weer ook begonnen. Was de ene dag nog sprake van geen enkele tropische dag dit jaar, was de volgende dag een tropische dag een feit!

Karma is een bitch is het gezegde en dat is waar. Twee jaar lang heb ik tijdens mijn studie schandalig veel vrij gehad. Terwijl iedereen in maart nog hard aan school bezig was of aan het werken was lag ik elke dag te bakken op het strand of was ik van het leven aan het genieten op het terras. Niet te vergeten de jaloersmakende tweets en facebookposts die we plaatsten.

En dat komt nu terug. Gelukkig sta ik er niet alleen voor en heb ik genoeg tweets gevonden van andere stagiaires die het net zo zwaar hebben.

Sommige hebben het beter voor elkaar en vangen twee vliegen in een klap.

Al met al is de week voorbij en wordt het van het weekend nog mooier weer zodat ook wij naar het strand kunnen. Hier een afsluitende weekendtweet . Fijn weekend allemaal en tot maandag!