Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Wel of geen vakantie?

Vrijdag 26 april 2013 - Charlotte Portielje

Scholieren genieten volgende week lekker van een weekje vakantie. Voor stagiairs is dit wel anders. De meeste stagiairs gaan gewoon door in de meivakantie. Natuurlijk heb je ook nog een paar geluksvogels die van een week of langer vakantie gaan genieten na vandaag. De stagiairs lieten het weten via Twitter, dus daarom is het onderwerp deze week: ‘Wel of geen vakantie?’

Cornelieke kan na vandaag lekker genieten van een vakantie.

 

Voor de volgende stagiair is het helemaal afgelopen met stagelopen na vandaag.

 

De diehard stagiairs gaan natuurlijk gewoon lekker door in de meivakantie. Voor Nikki,  geldt dus wel ‘bijna weekend’ maar helaas geen vakantie, maar gewoon stagelopen! Een schrale troost voor deze stagiairs, er is wel slechter weer opgegeven volgende week…

 

 

Voor iedereen alvast een fijn weekend en als het mee zit een fijne vakantie. En niet te vergeten, veel plezier iedereen met het vieren van de laatste Koninginnedag!