Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: Zomer(vakantie) waar ben je?

Vrijdag 24 mei 2013 - Charlotte Portielje

Voor de stagiairs die in januari zijn begonnen is de zomervakantie in zicht. Maar wat is een zomervakantie nou zonder zon? Wij wachten allemaal heel geduldig af. Sommige stagiairs hebben zelfs vandaag hun laatste dag. Het aftellen is in ieder geval begonnen. Dit delen de stagiairs massaal op Twitter, zo kunnen wij meegenieten! Daarom deze week: Zomer(vakantie) waar ben je?

Anouk heeft na deze middag zomervakantie en heeft dan haar stage officieel afgerond. Ook Anouk heeft haar twijfels of het deze zomervakantie wel zonnig gaat worden.

Ook Eef heeft net als Anouk haar laatste dag op haar stage, maar hoeft de mensen niet te gaan missen. In de zomervakantie is ze namelijk nog steeds welkom in het weekend.

De stagiairs tellen massaal de laatste dagen af. Jordy, Ashley, Niels en Anouk delen het met de rest.

Op de zomervakantie hoeven de meeste stagiairs niet lang meer te wachten. Of het wachten op de zon ook niet lang meer duurt is de vraag. De weersvoorspellingen zijn wisselvallig en geven niet aan dat we binnenkort al in een korte broek kunnen lopen. Dus berg de truien nog niet op.

Fijn weekend en eventueel fijne vakantie!