Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten | Gastbloggers  | 

Tweet van de week: één april!

Vrijdag 4 april 2014 - Sanne Hofman

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver, het was één april. Een dag waarop iedereen in de maling wordt genomen. Al is het op school, op je werk of op je stage, overal komen de slechtste en leukste grappen voorbij. Heb jij nog een leuke grap uitgehaald? Of ben je zelf met open ogen in die stomme standaard grappen getrapt?

Op een basisschool in Heerhugowaard werden de kinderen van groep 1 en 2 erg goed in de maling genomen. Tegen de kinderen was verteld dat zij een Ipad hadden gewonnen! Toen zij op 1 april de klas in liepen en de tasjes van de Apple winkel openmaakten zat er echter een ‘aai-pet’ in. Huilende kinderen en boze ouders waren het gevolg…


De boze kinderen hebben uiteindelijk tóch een echte iPad gekregen. Een klein beetje verwend misschien?


Er werden weer wat originele grappen uitgehaald maar de standaard grappen kwamen ook weer terug zoals elk jaar. Bert van Marwijk haalde ook een grap uit met al zijn volgers.

Eigenlijk was niemand helemaal te vertrouwen afgelopen dinsdag. Voor je het weet werd je voor de gek gehouden.

En natuurlijk zijn sommige mensen te laat. Gelukkig mogen we elke dag grappen uithalen, niet alleen op één april!